Tuesday, June 30, 2009

Aku menang RM500 Power Root


Pada 27 hb jun (sabtu) aku suruh bini aku beli power root , pasal aku dahaga sangat dan letih dengar lecture aku bersyarah... apabila aku buka penutup aku dapati penutup tin tu tertulis RM500 . Dengan seronok nya aku telefon ke no hotline power root tapi malangnya hotline tu waktu pejabat jer.. kebetulan hari isnin aku balik ipoh ,dan aku telefon hotline tu sekali lagi.. sesudah ambil detail aku , mamat tu suruh aku ambik duit di Kawasan ipoh cawangan power root... ni lah gambar aku menag RM500... "Terima kasih power root" hihihi pasni nak menag satu juta lak...

Tuesday, June 16, 2009

Gambar Bini Aku Yang comel





Kat sini aku postkan Gambar Bini aku Time Kecik Kecik Comel kan.... Kecik kecik comel.. dah besar garang lak

Gambar 3 Tahun dulu. Time tengah Kurus






Gambar Time tgh Kurus.. Ni gambar housemate aku.. time Mula Mula datang penang... tapi sekarang semua dah kahwin kecuali Lan janggut yang akan kahwin pada bulan 12 ni...Sedih gak bila ingat zaman Bujang Ni & zaman mula mula datang penang.. apa apa pun...Moga semua bahagia dengan keluarga masing masing.. kalau ada masa time bulan puasa ni kita buat reunion lagi sekali ok...

Sunday, May 24, 2009

Saturday, May 16, 2009

MU Win Premier League









MANCHESTER, England (AP) - Manchester United captured its third Premier League title in a row with a 0-0 draw with Arsenal on Saturday while Middlesbrough stood on the brink of relegation.
Man United secured the point it needed to get out of reach of second place Liverpool by making sure it did not lose to the Gunners in an unexpectedly poor quality game at Old Trafford. United now has 87 points with one game to go and Liverpool, which travels to bottom club West Bromwich Albion on Sunday, has 80. By winning its 11th Premier League in 17 seasons, United now is level with Liverpool's overall record of 18 all-time league titles. "It makes you want to go on for ever," United manager Alex Ferguson said after collecting his 25th title in 23 seasons at Old Trafford. Amid the celebrations, more than a thousand fans converged on the directors' exit and players' tunnel calling on the owners to buy Argentina striker Carlos Tevez, whose loan deal has only two weeks to run. "It's emotional. I like Manchester, and I like the fans," Tevez said in broken English. Asked if he wanted to stay at the club, he said: "It's very difficult."

Monday, March 30, 2009

gambar gambar lain











gambar kahwin






antara antara gambar Yg di ambil oleh '"IDA ARSENAL"

Wednesday, March 25, 2009

AKU NAK KAHWIN DAH.

Insyaallah tarikh 28 march ni aku akan begalar suami orang. Minta moga segala yang dirancang akan berjalan dengan lancarsetelah pelbagai dugaan kami berdua hadapi bersama slama ini.

Sunday, March 1, 2009

MU VS Spurs (Carling Cup Final)

Agak - agak malam ni Mu dengan selamber akan mendapat Tropy ketiga untuk tahun ni dengan menewaskan Spurs. Tapi rasa aku Alex Fugerson akan menurunkan pemain muda pada perlawanan malam ni. Walaupun begitu pemain muda ke senior ke.. Mu tetap hebat.. So predict aku untuk malam ni MU 2 -0 Spurs

Liverpool kalah ngan Boro (2-0)

Sungguh aku tak sangka yang pasukan "The Red " ni boleh kalah dengan Boro malam tadi.. Bukan kalah tipis,Tapi kecundang dengan 2-0.Walaubagaimana pun, MU akan bertambah seronok lagi nampaknya,kerana bakal berpeluang menjarakan 10 mata di hadapan Liverpoll dan chelsea

Tuesday, February 24, 2009

Inter 0-0 MU

MU gagal mendapat away goal malam tadi. Tapi Takpa aku harap Mu akan menag di tempat sendiri pada perlawanan kedua nanti.Perlawanan malam tadi dikuasai Oleh MU...tetapi tidak dapat sentuhan jaringan.. So takda Video gol yang aku boleh kongsi.. cuma Video free kick dari Ronaldo yang hampir hampir menerjah ke gawang gol.

Monday, February 23, 2009

Inter Milan VS MU

MU akan menentang Inter MIlan Di San Siro,Italy.. Aku Harap SEkurang Kurang nya MU dapat Goal away 2 Biji pun cukup.Draw 2-2 sama pun takpa.. Kita tengok apa akan jadi besok ...

Liverpool Draww.. Hahahhahhahaha...

Liverpool X dapat kutip 3 mata walaupun Lawan Man City. So Sekarang Liverpool Ketinggalan 7 mata di belakang MU.. TQ Liverpool ,harapan MU semakin cerah untu muncul Juara liga....

MU 2-1 blackburn

Friday, February 20, 2009

MU VS Blackburn

malam ni.. MU akan menentang Blackburn. Jika menang akan menjarakkan 8 mata dihadapan Liverpool yang akan bermain pada besok malam menentang Manchester City(rasa rasa nya liverpool draw tak pun punakan kalah ).. Predict aku Mu menang 1 atau 2 biji sahaja malam ni, Pasal nak simpan tenaga lawan Inter Milan pada Hari selasa Ni (C'mpion Lge) So.. Peridict aku MU 2- 0 Blackburn.

Wednesday, February 18, 2009

MU 3- 0 Fulham

Nampak gaya nya MU dah leading Liverpool 5 mata awal pagi ni.Predict aku hampir betul, MU mendapat jaringan 3 dan Fulham 0. Jaringan di jaringkan oleh Paul sholes,Berbatov dan ronney... Nampak nya orang tua ni boleh menjaringkan gol dari jauh lagi ... so kalu nak layan jaringan boleh layan video kat bawah ni

3-0 rooney

video

2- 0 berbatov

video

1-0 paul scholes .. goal

video

Tuesday, February 17, 2009

Manchester United Vs Fulham

Pagi esok ataupun 19 feb 09 kira kira 4.am waktu malaysia,Mu akan menentang Fulham... Jika menang MU akan menjarakkan 5 mata di depan Liverpool. Khabar nya dari Alex fugerson ,mungkin rooney akan di turunkan pada awal pagi besok..Tak sabar sabar nak tengok aksi rooney setelah sekian lama berehat.Selain dari itu,berdasarkan berlawan piala FA yang lepas antara Derby VS MU.. dari pandangan aku pemain yang bernama Gibson.. perlu digunakan oleh Furgeson pada pagi esok.Ini kerana masa perlawan tempoh hari... dia sangat menonjol sekali dalam perlawan tersebut.. Harapan aku Van der sar dapat melebarkan rekod tanpa bolos dalam perlawanan hari ini. Predict aku .. Manchester United 3-1 Fulham.

Salam Pengenalan

Assalamuailaikum.. dan Salam sejahtera.. akhirnya berjaya jugak aku buat blog ni.... aku sebenarnya pun tgh fikirkan apa kah input yang betul betul aku nak kongsi kat blog aku ni...
Jadi buat permulaan aku akan review pasukan bola sepak yang paling aku minati iaitu Manchester united.