Tuesday, February 24, 2009

Inter 0-0 MU

MU gagal mendapat away goal malam tadi. Tapi Takpa aku harap Mu akan menag di tempat sendiri pada perlawanan kedua nanti.Perlawanan malam tadi dikuasai Oleh MU...tetapi tidak dapat sentuhan jaringan.. So takda Video gol yang aku boleh kongsi.. cuma Video free kick dari Ronaldo yang hampir hampir menerjah ke gawang gol.

Monday, February 23, 2009

Inter Milan VS MU

MU akan menentang Inter MIlan Di San Siro,Italy.. Aku Harap SEkurang Kurang nya MU dapat Goal away 2 Biji pun cukup.Draw 2-2 sama pun takpa.. Kita tengok apa akan jadi besok ...

Liverpool Draww.. Hahahhahhahaha...

Liverpool X dapat kutip 3 mata walaupun Lawan Man City. So Sekarang Liverpool Ketinggalan 7 mata di belakang MU.. TQ Liverpool ,harapan MU semakin cerah untu muncul Juara liga....

MU 2-1 blackburn

Friday, February 20, 2009

MU VS Blackburn

malam ni.. MU akan menentang Blackburn. Jika menang akan menjarakkan 8 mata dihadapan Liverpool yang akan bermain pada besok malam menentang Manchester City(rasa rasa nya liverpool draw tak pun punakan kalah ).. Predict aku Mu menang 1 atau 2 biji sahaja malam ni, Pasal nak simpan tenaga lawan Inter Milan pada Hari selasa Ni (C'mpion Lge) So.. Peridict aku MU 2- 0 Blackburn.

Wednesday, February 18, 2009

MU 3- 0 Fulham

Nampak gaya nya MU dah leading Liverpool 5 mata awal pagi ni.Predict aku hampir betul, MU mendapat jaringan 3 dan Fulham 0. Jaringan di jaringkan oleh Paul sholes,Berbatov dan ronney... Nampak nya orang tua ni boleh menjaringkan gol dari jauh lagi ... so kalu nak layan jaringan boleh layan video kat bawah ni

3-0 rooney

video

2- 0 berbatov

video

1-0 paul scholes .. goal

video

Tuesday, February 17, 2009

Manchester United Vs Fulham

Pagi esok ataupun 19 feb 09 kira kira 4.am waktu malaysia,Mu akan menentang Fulham... Jika menang MU akan menjarakkan 5 mata di depan Liverpool. Khabar nya dari Alex fugerson ,mungkin rooney akan di turunkan pada awal pagi besok..Tak sabar sabar nak tengok aksi rooney setelah sekian lama berehat.Selain dari itu,berdasarkan berlawan piala FA yang lepas antara Derby VS MU.. dari pandangan aku pemain yang bernama Gibson.. perlu digunakan oleh Furgeson pada pagi esok.Ini kerana masa perlawan tempoh hari... dia sangat menonjol sekali dalam perlawan tersebut.. Harapan aku Van der sar dapat melebarkan rekod tanpa bolos dalam perlawanan hari ini. Predict aku .. Manchester United 3-1 Fulham.

Salam Pengenalan

Assalamuailaikum.. dan Salam sejahtera.. akhirnya berjaya jugak aku buat blog ni.... aku sebenarnya pun tgh fikirkan apa kah input yang betul betul aku nak kongsi kat blog aku ni...
Jadi buat permulaan aku akan review pasukan bola sepak yang paling aku minati iaitu Manchester united.